Hobbytunet
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

 

Hobbytunet ble etter en del tankevirksomhet en realitet våren 2014. Vi som står bak er familien Bratt som består av Randi og Cato og våre barn Amund, 16 år, Mari 14 år og Andrea 12 år. Vi bor i Innlandet på en gård på Oppstad. Det er jeg, Randi, som drifter Hobbytunet, men med Cato som kyndig datahjelp og motivator og med ungene som engasjerte utprøvere av våre produkter. 

Jeg har alltid vært interessert i mange ulike hobbyaktiviteter og jeg har prøvd mye forskjellig. I  det siste har det blitt mye serviettdecoupage og strikking. Jeg har siden barneårene samlet på servietter og har ei etterhvert ganske stor samling. Det er veldig moro å kunne bruke servietthobbyen til å skape noe fint og gjerne lage noe nytt av gamle ting. 

Foruten decoupageprodukter har jeg valgt å ta inn litt forskjellig til scrapbooking / kortlaging som jeg også har holdt på med i flere år. Tanken min var å begynne med dette og barnehobby for etterhvert å kunne utvide varebeholdningen i flere retninger. I januar 2015 startet vi også opp med Sandnesgarn som har vist seg å bli en suksess. Vi har nå mange typer garn i mange flotte farger og bestiller opp etter ønsker fra våre kunder.

Målet mitt med Hobbytunet er å kunne ha god kontakt med dere kunder og jeg vil gjerne ha innspill på type varer dere ønsker. Jeg kan bestille det meste av hobbyutstyr selv om det ikke ligger i nettbutikken.    

LØRDAG 4.OKTOBER 2014 åpnet Hobbytunet i tillegg til nettbutikken også butikk hjemme på gården i fjøset. Dette er en annerledes butikk med sjarm og landlig stil. Her vil vi selge hobbymatriell, garn og ferdige produkter av ulike typer, f.eks. lys, kort til alle anledninger,strikkeprodukter, suddibusser osv. Vi vil også ha div. hobbykvelder/dager som det er mulig å melde seg på.  Vi tar gjerne i mot tips og ønsker i forhold til disse aktivitetene. Velkommen til et hyggelig gårdsbesøk :-) Lik oss på facebooksiden vår for å se åpningstider og hva som skjer i Hobbytunet www.facebook.com/hobbytunet , eller ta kontakt pr. tlf; 90 59 49 15.

Trykk ENTER for å søke